Επίσκεψη στο Δημαρχείο Θερμαϊκού και συνάντηση με τον δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη παρουσία της δικηγόρου Κικής Ελευθεριάδου η οποία είναι μέλος του τοπικού συμβουλίου της Περαίας.
Ο δήμος καλύπτει μία πολύ σημαντική έκταση και συζητήσαμε θέματα προσπελασιμότητας τόσο στον αστικό ιστό του όσο και στον αιγιαλό και την πρόσβαση σε αυτόν των ατόμων με αναπηρία.
Το συγκεκριμένο θέμα είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί άτομα αυτά δικαιούνται να απολαμβάνουν ισότιμα τις ακτές μας.
Στο δήμο υπάρχει ένα σύστημα Seatrac στους Νέους Επιβάτες και όπως μου ανέφερε ο κύριος Μαυρομάτης ήδη έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση για την τοποθέτηση άλλων δύο στο παραλιακό μέτωπο.
Επίσης θα τοποθετηθούν διάδρομοι πρόσβασης για αναπηρικά αμαξίδια στην ακτή.
Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μετά τις εκλογές όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα για να καταγράψουμε σε μία έκθεση όλα τα θέματα προσπελασιμότητας του μεγάλου αυτού Δήμου ώστε να έρθουν προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο με τη νέα του σύνθεση.